Tema: Re: Recepto Aukshlem
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-22 09:10:16
O jeigu dar ant tik ka iskeptu smulkiu zuvyciu uzdeti gabaliuka 
sviesto,duoti jam istirpti,o po to ant zuvyciu isspausti sultis is 
citrinos,tai pasakysite,kad senai nieko tokio skanaus nesate valge!

"RS" <a@b.c> wrote in message news:hbntog$u3n$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai jos aliejuje suskrudinamos, viskas kazkaip susilieja, nebelieka nei 
> asaku nei kaulu, tik tokie skanus traskuciai, nereikia valgant po jas 
> rakinetis :)
>
> "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message 
> news:hbnba1$8a1$1@trimpas.omnitel.net...
>> gal ir skanios jos bet kad tik asakos, ir viduriai..kaip ten jas 
>> valgyti..neisivaizduoju
>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju 
>>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai 
>>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, 
>>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu?
>>
>>
>
>
>