O jeigu dar ant tik ka iskeptu smulkiu zuvyciu uzdeti gabaliuka sviesto,duoti jam istirpti,o po to ant zuvyciu isspausti sultis is citrinos,tai pasakysite,kad senai nieko tokio skanaus nesate valge! "RS" <a@b.c> wrote in message news:hbntog$u3n$1@trimpas.omnitel.net... > Tai jos aliejuje suskrudinamos, viskas kazkaip susilieja, nebelieka nei > asaku nei kaulu, tik tokie skanus traskuciai, nereikia valgant po jas > rakinetis :) > > "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message > news:hbnba1$8a1$1@trimpas.omnitel.net... >> gal ir skanios jos bet kad tik asakos, ir viduriai..kaip ten jas >> valgyti..neisivaizduoju >> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju >>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai >>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, >>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >> >> > > >