Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu cia gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :) Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau. Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net... > Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir > neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik > siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. > Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. > > "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message > news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... >> as nedares tai nezinau. >> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui >> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. >> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam >> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios >> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. >> >> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas >> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. >> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. >> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi >> neprisimenu :) ir poto uzsukom. >> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia >> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko tokie >> patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. >> >> >> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem >>> daryt tai nezinau. >>> >>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>>> geritpuodi(autoklava). >>>> >>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju >>>>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir >>>>> nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas >>>>> dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >>>> >>>> >>> >> >> >> > > >