Tema: Re: Recepto Aukshlem
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-19 15:50:04
Tu geriau pasakyk kur ju prigaudei toki kieki?

"Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
news:hbhmrd$atd$1@trimpas.omnitel.net...
> Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau tokio 
> recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht reiketu - kad su 
> visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju kelis kg, tai kelis 
> kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir valydamas...
>
> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
> news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net...
>> Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu cia 
>> gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :)
>>
>> Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo 
>> diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau.
>> Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :)
>>
>>
>>
>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>> news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir 
>>> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik 
>>> siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos.
>>> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest.
>>>
>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
>>> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> as nedares tai  nezinau.
>>>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui 
>>>> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis.
>>>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam 
>>>> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios 
>>>> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn.
>>>>
>>>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas 
>>>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje.
>>>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom.
>>>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi 
>>>> neprisimenu :) ir poto uzsukom.
>>>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia 
>>>> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko 
>>>> tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna.
>>>>
>>>>
>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>>>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem 
>>>>> daryt tai nezinau.
>>>>>
>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message 
>>>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti 
>>>>>> geritpuodi(autoklava).
>>>>>>
>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>>>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant 
>>>>>>> ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir 
>>>>>>> nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar 
>>>>>>> jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>