Tu geriau pasakyk kur ju prigaudei toki kieki? "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message news:hbhmrd$atd$1@trimpas.omnitel.net... > Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau tokio > recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht reiketu - kad su > visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju kelis kg, tai kelis > kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir valydamas... > > "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message > news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net... >> Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu cia >> gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :) >> >> Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo >> diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau. >> Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :) >> >> >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net... >>> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir >>> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik >>> siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. >>> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. >>> >>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... >>>> as nedares tai nezinau. >>>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui >>>> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. >>>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam >>>> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios >>>> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. >>>> >>>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas >>>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. >>>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. >>>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi >>>> neprisimenu :) ir poto uzsukom. >>>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia >>>> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko >>>> tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. >>>> >>>> >>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem >>>>> daryt tai nezinau. >>>>> >>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>>>>> geritpuodi(autoklava). >>>>>> >>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant >>>>>>> ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir >>>>>>> nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar >>>>>>> jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> > >