Praktishkai bet kokioj didesnej upej 1 kg/h galima prigaudyt, tik yranga ir ranka reik atmushti... "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hbhn9s$bmf$1@trimpas.omnitel.net... > > Tu geriau pasakyk kur ju prigaudei toki kieki? > > "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message > news:hbhmrd$atd$1@trimpas.omnitel.net... >> Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau tokio >> recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht reiketu - kad su >> visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju kelis kg, tai kelis >> kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir valydamas... >> >> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >> news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net... >>> Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu >>> cia gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :) >>> >>> Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo >>> diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau. >>> Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :) >>> >>> >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir >>>> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik >>>> siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. >>>> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. >>>> >>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> as nedares tai nezinau. >>>>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui >>>>> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. >>>>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam >>>>> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios >>>>> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. >>>>> >>>>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas >>>>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. >>>>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. >>>>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi >>>>> neprisimenu :) ir poto uzsukom. >>>>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia >>>>> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko >>>>> tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. >>>>> >>>>> >>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem >>>>>> daryt tai nezinau. >>>>>> >>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>>>>>> geritpuodi(autoklava). >>>>>>> >>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant >>>>>>>> ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir >>>>>>>> nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar >>>>>>>> jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >>>>>>> >>>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> > > >