Tema: Re: Recepto Aukshlem
Autorius: RS
Data: 2009-10-22 00:17:04
Tai jos aliejuje suskrudinamos, viskas kazkaip susilieja, nebelieka nei 
asaku nei kaulu, tik tokie skanus traskuciai, nereikia valgant po jas 
rakinetis :)

"Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message 
news:hbnba1$8a1$1@trimpas.omnitel.net...
> gal ir skanios jos bet kad tik asakos, ir viduriai..kaip ten jas 
> valgyti..neisivaizduoju
> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net...
>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju 
>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai 
>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, 
>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu?
>
>