Tema: Re: Recepto Aukshlem
Autorius: liaulius
Data: 2009-10-28 11:43:19
Taigi iskepus su visom galvom gali valgyti, jei nori. Kokios ten tu auksliu 
asakos - ju visai nesijaucia, su jom ir suvalgai. Ajo, su sviestu gal ir 
skaniau. Nors cia kaip kam :)

"Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
news:hbmr8t$fb8$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai pakept kaip ir ne problema.
> Esme - kaip didely ju kieky "kaipnors" pusiau mechanishkai apdorot, kad 
> valyt ir darinet nereiktu... Bet jau matau, kad kito kelio nera :(
>
>
>
> "liaulius" <senelis@inbox.ru> wrote in message 
> news:hbkadk$i7f$1@trimpas.omnitel.net...
>> Druskininku senukai zvejai tiesiog jas kepa keptuveje ant aliejaus. 
>> Gaunasi super traskuciai. Gali apvoliot kame jei nori.
>> Is tiesu skani zuvis. O jei dar karaliskos, vos ne per plastaka dydzio
>>
>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message 
>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju 
>>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai 
>>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, 
>>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu?
>>
>