Taigi iskepus su visom galvom gali valgyti, jei nori. Kokios ten tu auksliu asakos - ju visai nesijaucia, su jom ir suvalgai. Ajo, su sviestu gal ir skaniau. Nors cia kaip kam :) "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message news:hbmr8t$fb8$1@trimpas.omnitel.net... > Tai pakept kaip ir ne problema. > Esme - kaip didely ju kieky "kaipnors" pusiau mechanishkai apdorot, kad > valyt ir darinet nereiktu... Bet jau matau, kad kito kelio nera :( > > > > "liaulius" <senelis@inbox.ru> wrote in message > news:hbkadk$i7f$1@trimpas.omnitel.net... >> Druskininku senukai zvejai tiesiog jas kepa keptuveje ant aliejaus. >> Gaunasi super traskuciai. Gali apvoliot kame jei nori. >> Is tiesu skani zuvis. O jei dar karaliskos, vos ne per plastaka dydzio >> >> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju >>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai >>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, >>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >> >