Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... > as nedares tai nezinau. > Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui > reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. > Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam > aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios > atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. > > Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas > auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. > Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. > Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi > neprisimenu :) ir poto uzsukom. > Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia > kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko tokie > patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. > > > "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message > news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem >> daryt tai nezinau. >> >> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>> geritpuodi(autoklava). >>> >>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju >>>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai >>>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas >>>> dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >>> >>> >> > > >