Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau tokio recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht reiketu - kad su visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju kelis kg, tai kelis kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir valydamas... "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net... > Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu cia > gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :) > > Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo > diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau. > Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :) > > > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net... >> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir >> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik >> siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. >> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. >> >> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... >>> as nedares tai nezinau. >>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui >>> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. >>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam >>> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios >>> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. >>> >>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas >>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. >>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. >>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi >>> neprisimenu :) ir poto uzsukom. >>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia >>> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko >>> tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. >>> >>> >>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem >>>> daryt tai nezinau. >>>> >>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>>>> geritpuodi(autoklava). >>>>> >>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant >>>>>> ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir >>>>>> nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar >>>>>> jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >>>>> >>>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> >> > >