On Tue, 18 May 2010 14:25:11 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote: > Kadangi namie ish jauchio tik troshkinukus esu dares, o shita padara megstu kaip reikalas planuoju kazkadu pasidaryt tokius dalykus (aprashymai toliau:) - taigiva mislyju, kur yra 'flawsu' mastyme ir kas gali neteisingai sugrot:) > Planuoju du dalykus - 1 - elementarus "kebabas" - nusipirkau labai skaniu pitu (sekmadieniai gediminkej pardavineja) - ana savaite jau dariausi tiesiog su belekiek darzhoviu ir papraschiausiu turbo farshu - dabar galvoju taip > pasiimt jautienos (ishpjova?) susipjaustau plonais, plonais beveik permatomais gabaliukais, bishki pamarinuoju su kokia soja (soja+laimas? laimas+zholes+vos vos druskos? ar ashtrus thai padazhiukas?:)) - metu ant keptuves su ikaitintu sezamu aliejum, pakepu literaly po puse minutes kiekvienas puse (todel gausiai plonais lopineliais noriu:) - juos kishu i pita su darzhovem - klausimai: > -ar marinuot? (jei taip, ar naudot laima, ar jis "sugraush" ir taip plonus gabaliukus?) > -ar nebus kieti kaip kulnai tie gabaliukai? > > 2) pradzhia ta pati, tik metu i keptuve su gabaliukais pjaustytom morkom ir agurkais, o paskui supilu pomidoru pastos/kechiupo+sojos ir vos vos patroshkinu - viska valgau su ryzhiais. (ar agurkus ir morkas mest jau tik troshkinant?) > > kolkas tiek, visi komentarai welcome (komentaru apie kechiupa nereikia - tiesiog panashus dalykas labai skanus budavo pekine - paskutiniu metu sugedo, tai noriu pabetatestint namie:) Man čia esminis neatitikimas yra tai, kad kebabas yra artimųjų, o ne tolimųjų rytų patiekalas. Tad kas per fignia su visokiais sojų ir thai padažais? -- Edvinas