tai be maikes darei ? :))) "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:ht2r96$dlh$1@trimpas.omnitel.net... > Nu va, vakar pasidariau "kebabo" versija... na, visu pirma mesa vigi turi > but gera, nes gavosi shiek tiek kulno konsistencijos, ish kitos puses - > 10/15 min (kol ploviau, pjauschiau ir rakinejau darzhoves) pamarinavimas > terriaki+ vursteris (vorchesteris/vorchestershyras - vor.. nu tas:) + > paprikos/chesnako milteliai - ir kepimas ant jau seniau aprashyto ashtraus > sezamu aliejaus tikrai yra geras miksas - net nors ir 'kulnoka' mesa > gavosi pasakishka... > > Tiesa gabaliukai turetu but arba didesni, arba blyn - sumetus 3/4 > gabaliukus ant keptuves pirmas jau perkepa - metant po 2/3 (kokiu 5x3 cm > lopus) mesos gabaliukus uzhsiknisau stovet prie virykles - negana to, > sezamu aliejus, o gal jame vis dar plaukiojancios chili seklos, turi > idomia tendensija susimiksavus su jauchiu shaudytis i visas puses - todel > shis patiekalas labiau tinka daryt zhiema, kai net netychia neatsistosi > prie keptuves be maikes:) > > Dar supratau, kad peiliai atshimpa gan greitai, ir gal naminis galastuvas > kainuos pigiau nei kas menesi/du vezhiot specams:)