jeigu labai plonai pjaustyta ir marinuota, tai kam ją kept ... :) bet čia asmeninė vampyriška nuomonė ;) Pritariu dėl netroškinimo ir trumpo apkepimo. Mano galva, Toxio aprašytame procese pavojus ir tyko perkepti labai plonai supjaustytą mėsą, bet gerai pataikius, turėtų išeiti visai neblogai. Visgi aš surizikuočiau mėsos nekepti, būtų kažkas panašaus į artimųjų rytų kebabą su tolimųjų rytų prieskoniais ir Eurovakarų karpačio. Visi dogmogurmanai kapuose apsivartytų :) "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.93b17da5014413b4.0@gmail.com... > O gal žmogus nori SKANIAI labiau negu AUTENTIŠKAI ? Kas tada ? > > 2. var jei troškinsi kartu su daržovėm išpjovai bus per ilgai. Gerai > įkaitintoj keptuvėj užteks 30 sek. abiem mėsos pusėm. Geriau padaryk mėsą, > tada out, daržoves in, patroškini kiek reikia, tada mėsą vėl in, pašildai > 30 sek. ir gatava. > > Marinavimas gerai. Teriakiu užpylus 10 min. palaikyt ir reikalas > pasitaisys. > > Visvien, esmė lieka mesos kokybė. > > p.s. Jei daryt kebabą, galima daryt iš faršo, jį gerai sulipdžius su > trinta duona, kiaušiniu, norimais prieskoniais ir svogūnais, tada > ritinėjant kepti didelėj keptuvėk nuskutinėjant po sluoksnį (čia dar mano > neišbandyta, bet planuojama teorija) > > > >> butent... > >