Tema: Re: q: kur mastau neteisingai:)
Autorius: SMart
Data: 2010-05-18 15:45:07
O gal žmogus nori SKANIAI labiau negu AUTENTIŠKAI ? Kas tada ?

2. var jei troškinsi kartu su daržovėm išpjovai bus per ilgai. Gerai 
įkaitintoj keptuvėj užteks 30 sek. abiem mėsos pusėm. Geriau padaryk 
mėsą, tada out, daržoves in, patroškini kiek reikia, tada mėsą vėl in, 
pašildai 30 sek. ir gatava.

Marinavimas gerai. Teriakiu užpylus 10 min. palaikyt ir reikalas 
pasitaisys.

Visvien, esmė lieka mesos kokybė.

p.s. Jei daryt kebabą, galima daryt iš faršo, jį gerai sulipdžius su 
trinta duona, kiaušiniu, norimais prieskoniais ir svogūnais, tada 
ritinėjant kepti didelėj keptuvėk nuskutinėjant po sluoksnį (čia dar 
mano neišbandyta, bet planuojama teorija)



> butent...