O gal žmogus nori SKANIAI labiau negu AUTENTIŠKAI ? Kas tada ? 2. var jei troškinsi kartu su daržovėm išpjovai bus per ilgai. Gerai įkaitintoj keptuvėj užteks 30 sek. abiem mėsos pusėm. Geriau padaryk mėsą, tada out, daržoves in, patroškini kiek reikia, tada mėsą vėl in, pašildai 30 sek. ir gatava. Marinavimas gerai. Teriakiu užpylus 10 min. palaikyt ir reikalas pasitaisys. Visvien, esmė lieka mesos kokybė. p.s. Jei daryt kebabą, galima daryt iš faršo, jį gerai sulipdžius su trinta duona, kiaušiniu, norimais prieskoniais ir svogūnais, tada ritinėjant kepti didelėj keptuvėk nuskutinėjant po sluoksnį (čia dar mano neišbandyta, bet planuojama teorija) > butent...