tai nieko tokio :) Bet perkepta jautiena gali būti kieta. O dėl karpačio - ten mėsa nesijaučia, kad žalia. Aš pirmąkart valgiau dar nežinodama teorijos, po to labai nustebau. Bet mėsa ten labai labai plona, ją pjausto truputį pašaldytą. Po to išdrįsau ir rare steiką paragaut, dabar dažniausiai tokį ir valgau "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hsujl0$6o9$1@trimpas.omnitel.net... > Nius, kazhkaip zhalia mesa (kas tai bebutu, zhuvis, ar karve:) - man > kazhkaip nera pirmas pasirinkimas - ash net steika mediuma tik valgau - > rare - bifky kaiptais nejauku valgyt - zhmona ishvis matyt pasiustu kur > artimuju rytu link (ar kur ten siunchiama, man su geografija > naprezhonka=), jei papjaustychiau mesa ir sakychiau - nu va, valgom=)