darom su majonezu, bet be vandens :) o siaip tai itariu, kad tikresnis tai bus apskritai is jogurto daromas, o ne jomanezo. "martynas" <martukas@live.com> wrote in message news:ht07tr$125$1@trimpas.omnitel.net... > prie to pacio. o kaip padarot balta chesnakini padaza kebabams? ta > tikresni, ne majoneza su vandeniu. > > > "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message > news:hsu5nn$itb$1@trimpas.omnitel.net... >> ha, zinok greiciausiai, o te sededamas as taip ir nesugebejau jo sau >> ivardint:) >> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message >> news:5vbkuro4k2am$.np5bnlj86tu.dlg@40tude.net... >>> On Tue, 18 May 2010 16:23:19 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote: >>> >>>> hm, o idomumo delei, kaip namu salygom pasidaryt "kebaba" - t.y. tiesog >>>> tokius plonus, popierinius gabaliukus jautienos kuriuos galima kisht i >>>> pita? >>>> Nes tiesa pasakius turkishka kepta mesa man kazhkaip nepatiko, kazhkoki >>>> viena prieskoni turejo, kuris man nepatiko - ir kas idomiausia visa >>>> mesa, kas tai bebutu, ar vishka, ar kalakutas - visi turejo ta pati:) >>> >>> Kuminas? > > >