prie to pacio. o kaip padarot balta chesnakini padaza kebabams? ta tikresni, ne majoneza su vandeniu. "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hsu5nn$itb$1@trimpas.omnitel.net... > ha, zinok greiciausiai, o te sededamas as taip ir nesugebejau jo sau > ivardint:) > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:5vbkuro4k2am$.np5bnlj86tu.dlg@40tude.net... >> On Tue, 18 May 2010 16:23:19 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote: >> >>> hm, o idomumo delei, kaip namu salygom pasidaryt "kebaba" - t.y. tiesog >>> tokius plonus, popierinius gabaliukus jautienos kuriuos galima kisht i >>> pita? >>> Nes tiesa pasakius turkishka kepta mesa man kazhkaip nepatiko, kazhkoki >>> viena prieskoni turejo, kuris man nepatiko - ir kas idomiausia visa >>> mesa, kas tai bebutu, ar vishka, ar kalakutas - visi turejo ta pati:) >> >> Kuminas?