butent... "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:2cwhzltj5j3a.1j3snd1xl6vc2$.dlg@40tude.net... > On Tue, 18 May 2010 14:25:11 +0300, Toxis@ze_yvil_place wrote: > >> Kadangi namie ish jauchio tik troshkinukus esu dares, o shita padara >> megstu kaip reikalas planuoju kazkadu pasidaryt tokius dalykus >> (aprashymai toliau:) - taigiva mislyju, kur yra 'flawsu' mastyme ir kas >> gali neteisingai sugrot:) >> Planuoju du dalykus - 1 - elementarus "kebabas" - nusipirkau labai skaniu >> pitu (sekmadieniai gediminkej pardavineja) - ana savaite jau dariausi >> tiesiog su belekiek darzhoviu ir papraschiausiu turbo farshu - dabar >> galvoju taip >> pasiimt jautienos (ishpjova?) susipjaustau plonais, plonais beveik >> permatomais gabaliukais, bishki pamarinuoju su kokia soja (soja+laimas? >> laimas+zholes+vos vos druskos? ar ashtrus thai padazhiukas?:)) - metu ant >> keptuves su ikaitintu sezamu aliejum, pakepu literaly po puse minutes >> kiekvienas puse (todel gausiai plonais lopineliais noriu:) - juos kishu i >> pita su darzhovem - klausimai: >> -ar marinuot? (jei taip, ar naudot laima, ar jis "sugraush" ir taip >> plonus gabaliukus?) >> -ar nebus kieti kaip kulnai tie gabaliukai? >> >> 2) pradzhia ta pati, tik metu i keptuve su gabaliukais pjaustytom morkom >> ir agurkais, o paskui supilu pomidoru pastos/kechiupo+sojos ir vos vos >> patroshkinu - viska valgau su ryzhiais. (ar agurkus ir morkas mest jau >> tik troshkinant?) >> >> kolkas tiek, visi komentarai welcome (komentaru apie kechiupa nereikia - >> tiesiog panashus dalykas labai skanus budavo pekine - paskutiniu metu >> sugedo, tai noriu pabetatestint namie:) > > Man čia esminis neatitikimas yra tai, kad kebabas yra artimųjų, o ne > tolimųjų rytų patiekalas. Tad kas per fignia su visokiais sojų ir thai > padažais? > > -- > Edvinas