Bet taip jeigu ilgiau pamarinuos kas nors, tai prakeiks tave uz toki recepta :) "Siurskis" wrote in message news:jjiuft$vo9$1@trimpas.omnitel.net... Jei del marinato,tai seniai isbandyta: 1 kg mesos- 1 prinokes kyvis(tyrele).Marinuoti -grieztai iki 1 val. Prieskoniai ir druska-pagal skoni..... "Night" wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.