hmm idomiai , Praeita vasara buvau gruzijoj kur tik valgem visur buvo super .. Kiek valgem tai buvo is kiaulienos ir versienos . Versiena ten pas juos pigi pasirodo . Tai versienos buvo super. "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message news:jk9t1e$mko$1@trimpas.omnitel.net... > Is gruzijos gryzau pries nepilna savaite. Toks vaizdas kad jie ten seno > arklio mesa marinuoja. trijose vietose valgytas saslas, tik vienai vietai > pliusas - Gudauri slidinejimo miestukas (prisegu). Tikrai minkstas > sultingas > ir skanus saslas buvo. Kitur kaip bato kulnas. > > > > "giedrius" wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net... > > gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena > mesa. O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio > mesos (dar silta ). > "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message > news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... >> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, >> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo >> Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles >> saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja >> paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj >> su >> keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien >> su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit. >