siaip gruzinai saslyku meistrai tikrai nera. armenai valdo, ta pripazysta ir patys gruzinai. On 2012-03-20 10:50:33 +0000, Linas Petkevičius said: > saslyku meistrai... > > "giedrius" wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net... > > gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena > mesa. O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio > mesos (dar silta ). > "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message > news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... >> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug >> receptu, bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - >> vaziuojant nuo Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra >> tokia pakeles saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera >> mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir >> ne pagal feng-shuj su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali >> Stalic'iaus recepta, vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino >> baisiai. Pasidalinkit.