Man vieni skaniausių gaunasi su kefyru marinuoti. Viskas kaip priklauso: mėsa, prieskoniai, svogūnai ir kefyras. Kepti galima po kelių valandų, nors man skaniau kai pastovi per naktį. "Night" parašė naujienų news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.