sakychiau tiesiog eGzpertai...ka tik papajauto gyvulio mesa...Ten zmones kalnuose turbut nera girdeje kas yra autolize.. "Linas Petkevičius" <linas@NONONOglservices.lt> wrote in message news:jk9ne2$fiu$1@trimpas.omnitel.net... > saslyku meistrai... > > "giedrius" wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net... > > gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena > mesa. O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio > mesos (dar silta ). > "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message > news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... >> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, >> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo >> Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles >> saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja >> paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj >> su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, >> vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit. >