As jau seniai prakeikiau ple kepta koshe ant iesmo gaunasi FUJ........ 2012-03-12 11:44, ManXP rašė: > Bet taip jeigu ilgiau pamarinuos kas nors, tai prakeiks tave uz toki > recepta :) > > "Siurskis" wrote in message news:jjiuft$vo9$1@trimpas.omnitel.net... > > Jei del marinato,tai seniai isbandyta: 1 kg mesos- 1 prinokes > kyvis(tyrele).Marinuoti -grieztai iki 1 val. Prieskoniai ir druska-pagal > skoni..... > > "Night" wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... > > Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, > bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo > Kauno > link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po > desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas > labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir > majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais > ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.