hmm, daugumos marinatu "paslaptis" - nedeti marinuojant druskos ir stipriu prieskoniu nuo druskos saslai guma tampa, o nuo stipriu prieskoniu, kaip ir nuo stipraus ketcupo valgant nebelieka skonio tarp kitko, esu valges mesa marinuota vien tik su svogunais, ~para laiko druskinta buvo tik suverus ant iesmo, skonis buvo fantastyk, sausumo nebuvo labai gerai dar kartais mesa pakeist i kitokias: sparnelius, kulsheles, homeburgeriu baliu padaryt, balta skrosta zuvi, pvz upetaki, ale steikus ant zariju ir t.t. kartais kai susirenka chebra pasiruoshe kiekvienas skirtingai, gaunasi labai neblogos degustacijos "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> parase naujienu news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... > Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, > bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno > link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po > desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas > labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir > majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais > ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit. >