jo, upetakis yra balta zuvis :)) 2012.03.12 16:00, audrius rašė: > hmm, daugumos marinatu "paslaptis" - nedeti marinuojant druskos ir stipriu prieskoniu > nuo druskos saslai guma tampa, o nuo stipriu prieskoniu, kaip ir nuo stipraus ketcupo valgant nebelieka skonio > tarp kitko, esu valges mesa marinuota vien tik su svogunais, ~para laiko > druskinta buvo tik suverus ant iesmo, skonis buvo fantastyk, sausumo nebuvo > > labai gerai dar kartais mesa pakeist i kitokias: sparnelius, kulsheles, homeburgeriu baliu padaryt, balta skrosta zuvi, pvz upetaki, ale steikus ant zariju ir t.t. > kartais kai susirenka chebra pasiruoshe kiekvienas skirtingai, gaunasi labai neblogos degustacijos > > "Night"<vkumpikas_nospam_@gmail.com> parase naujienu news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... >> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, >> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno >> link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po >> desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas >> labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir >> majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais >> ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.