Is gruzijos gryzau pries nepilna savaite. Toks vaizdas kad jie ten seno arklio mesa marinuoja. trijose vietose valgytas saslas, tik vienai vietai pliusas - Gudauri slidinejimo miestukas (prisegu). Tikrai minkstas sultingas ir skanus saslas buvo. Kitur kaip bato kulnas. "giedrius" wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net... gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena mesa. O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio mesos (dar silta ). "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... > Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, > bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo > Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles > saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja > paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su > keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien > su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.