sakyciau max. 30 min...nes surado mesa visiskai..neskanu buna net.. "Siurskis" <siurskis@gmail.com> wrote in message news:jjiuft$vo9$1@trimpas.omnitel.net... > Jei del marinato,tai seniai isbandyta: 1 kg mesos- 1 prinokes > kyvis(tyrele).Marinuoti -grieztai iki 1 val. Prieskoniai ir druska-pagal > skoni..... > > "Night" wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net... > > Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, > bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo > Kauno > link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po > desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? > Kolkas > labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir > majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su > svogunais > ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.