Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: BigM
Data: 2009-05-20 14:32:12
marinuoti vištos sparneliai kepti gruzdintuvėje. Ilgėliau tik pagruzdink, 
kad gerai apruduotų :)

O toliau jau padažas. Mes darome naminį majonezą su trupučiu česnako ir 
nedaug pomidorų padažo.

Su tokiu patiekalu gaunasi man atvirkščiai - kai pamatau, kad žmona 
užmarinavusi sparnelius, tai būtinai lekiu nusipirkti alaus prie jų ;)


"DGS" <dgs@takas.lt> wrote in message 
news:guupeo$cll$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> Gal kas ka idomesnio galit pasiulyt prie alaus? Tradiciniai patiekaliukai 
> Zuvis, Suris, Cipsai, Kepta duona, Keptas batons su suriu jau pradejo siek 
> tiek atsibost. Nepakenciu grybu ir nelabai megstu laika virtuvej leist, 
> tai smagiau butu kas nors paprastesnio. Nors kita vertus del smagaus 
> savaitgalio galiu ir pasisukinet prie puodu/keptuviu :)
> Dekui