"shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:gv47k7$3jn$1@trimpas.omnitel.net... > byfdzerkei tai fukaka. kaip cia taip? pamegink kitokio skonio ju labai daug "ShowmanaZ" <Show-deleteit@takas.lt> wrote in message news:gv471q$2pd$1@trimpas.omnitel.net... > Jau į pievas gerbiamieji su savo majonezais prie alaus, gryn į pievas... > > Ir visokie čipsai yra visiškas nesusipratimas, paaugliškas maistas, > fritiūriniai kepiniai etc. Viskas pas jus bais riebaluota, ir derinyje su > alumi kelia rūgštis. Brr... > > Geriausias užkandis prie alaus - vytinta mėsytė ir kietas/puskietis sūris. > O geriausia - viso to asorti. Aš dažniausiai perku žementalį, madrigalį, > džiugą, kitus normalesnius, sudžiuch vytintos dešrelės, biovelos kentaurų, > beje, man labai skani utenos berods sprandinė vytinta pakeliuose, o > skaniausias būdavo dalykas - maximose sveriama basturma. Va ta tai buvo > pati skaniausia iš visų vytintų mėsyčių. Esu giliam liūdesy, kad jie > nustojo ja prekiaut.... :( > > IKI, RIMI, gal berods ir NORFA'ose pardavinėjama fasuota basturma (tos pat > firmos kaip ir sudžiuch dešrelės) yra ne tokia skani, ir skonis nelabai > natūralus, bet valgyt tikrai galima. Ir dar. Yra fasuota vytinta mėsytė > Beef Jerky, labai gardi, randama prekybcentriuose Šilas ir Lukoiluose. > > O jūs apie kažkokius sparnelius... > > P.S. Visa tai vartojama supjausčiuskuo smulkesniais gabaliukais, 1-2mm > storio; vakarui vienam asmeniui 200g per akis, net per daug. Bo visi > išvardinti skanumynai yra labai koncentruoto skonio, ir didelis kąsnis bus > ne ką skanesnis, nei mažyyyytis gabaliukas. Toks maistas skirtas > mėgavimuisi, ne ryjimui. > > -- > Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt