Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: zhegonskas
Data: 2009-05-21 13:34:32
cia moterishkas :)

On 2009-05-21 12:29:27 +0200, "foxaz" <foxaz@ten.lt> said:

> va, va as irgi kaip tai neesu girdejes, kad majonezas be kewshiu butu :)
> 
> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message
> news:gv39ss$lib$1@trimpas.omnitel.net...
> shitagi. o kur keushinei? ar mes kazka netaip girdeje busim ;)
> 
> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message
> news:gv389v$io2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Labai paprastai:
>> 
>> Pagrindiniai ingredientai:
>> 2 dalys aliejaus, 1 dalis pieno (taip, taip, bûtent pieno).
>> 
>> Procesas:
>> Su mikseriu viskà gerai iðplakti kol pasidarys vientisa majonezo
>> konsistensijos masë. Jeigu nesusisuks, reiðkias per daug pieno, tuomet po
>> truputá aliejaus pilt plakant kol pradës "traukti" arba atvirkðèiai - per
>> daug sutrauks, tad gali tekti ðiek tiek dapilti pieno iki reikiamos
>> konsistencijos (skystumo, nes kai per tirðtas tokis sprangus gaunasi...)
>> 
>> Papildomi ingredientai:
>> Toliau truputis èesnako. Mes visumoj ~0.5 ltr kiekio dedam ~puse
>> skiltelës. Druskytë, prieskoniukai pagal skoná (truputá pomidoro padaþo
>> dedu dël spalvos ir ðvelnaus prieskonio).
>> 
>> Vartojimas:
>> Ilgam saugojimui netinkamas, tad daromas daþniausiai tam kartui ir ið
>> karto suvartojamas.
>> Ðá padaþiukà naudojam prie gruzdintø sparneliø, tai sueina ðauniai :)
>> 
>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message
>> news:mn.aa047d95620990c7.26571@gmx.net...
>>> Kaip padaryti naminá majonezà?
>>> Kaþkada pabandþiau bet gavosi kaþkokia neaiðki skysta masë. Kaþkà dariau
>>> ne taip, todël labai norëtûsi iðgirsti praktiðkai tai dariusio þmogaus
>>> patarimø :)