cia moterishkas :) On 2009-05-21 12:29:27 +0200, "foxaz" <foxaz@ten.lt> said: > va, va as irgi kaip tai neesu girdejes, kad majonezas be kewshiu butu :) > > "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message > news:gv39ss$lib$1@trimpas.omnitel.net... > shitagi. o kur keushinei? ar mes kazka netaip girdeje busim ;) > > "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message > news:gv389v$io2$1@trimpas.omnitel.net... >> Labai paprastai: >> >> Pagrindiniai ingredientai: >> 2 dalys aliejaus, 1 dalis pieno (taip, taip, bûtent pieno). >> >> Procesas: >> Su mikseriu viskà gerai iðplakti kol pasidarys vientisa majonezo >> konsistensijos masë. Jeigu nesusisuks, reiðkias per daug pieno, tuomet po >> truputá aliejaus pilt plakant kol pradës "traukti" arba atvirkðèiai - per >> daug sutrauks, tad gali tekti ðiek tiek dapilti pieno iki reikiamos >> konsistencijos (skystumo, nes kai per tirðtas tokis sprangus gaunasi...) >> >> Papildomi ingredientai: >> Toliau truputis èesnako. Mes visumoj ~0.5 ltr kiekio dedam ~puse >> skiltelës. Druskytë, prieskoniukai pagal skoná (truputá pomidoro padaþo >> dedu dël spalvos ir ðvelnaus prieskonio). >> >> Vartojimas: >> Ilgam saugojimui netinkamas, tad daromas daþniausiai tam kartui ir ið >> karto suvartojamas. >> Ðá padaþiukà naudojam prie gruzdintø sparneliø, tai sueina ðauniai :) >> >> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message >> news:mn.aa047d95620990c7.26571@gmx.net... >>> Kaip padaryti naminá majonezà? >>> Kaþkada pabandþiau bet gavosi kaþkokia neaiðki skysta masë. Kaþkà dariau >>> ne taip, todël labai norëtûsi iðgirsti praktiðkai tai dariusio þmogaus >>> patarimø :)