Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-05-21 21:47:35
byfdzerkei tai fukaka.
o pagrindinio vytinto skanumo tai ir neishvardyjei. tik brungei baisei tas
xamonseranas ;)
"ShowmanaZ" <Show-deleteit@takas.lt> wrote in message
news:gv471q$2pd$1@trimpas.omnitel.net...
> Jau į pievas gerbiamieji su savo majonezais prie alaus, gryn į pievas...
>
> Ir visokie čipsai yra visiškas nesusipratimas, paaugliškas maistas,
> fritiūriniai kepiniai etc. Viskas pas jus bais riebaluota, ir derinyje su
> alumi kelia rūgštis. Brr...
>
> Geriausias užkandis prie alaus - vytinta mėsytė ir kietas/puskietis sūris.
> O geriausia - viso to asorti. Aš dažniausiai perku žementalį, madrigalį,
> džiugą, kitus normalesnius, sudžiuch vytintos dešrelės, biovelos kentaurų,
> beje, man labai skani utenos berods sprandinė vytinta pakeliuose, o
> skaniausias būdavo dalykas - maximose sveriama basturma. Va ta tai buvo
> pati skaniausia iš visų vytintų mėsyčių. Esu giliam liūdesy, kad jie
> nustojo ja prekiaut.... :(
>
> IKI, RIMI, gal berods ir NORFA'ose pardavinėjama fasuota basturma (tos pat
> firmos kaip ir sudžiuch dešrelės) yra ne tokia skani, ir skonis nelabai
> natūralus, bet valgyt tikrai galima. Ir dar. Yra fasuota vytinta mėsytė
> Beef Jerky, labai gardi, randama prekybcentriuose Šilas ir Lukoiluose.
>
> O jūs apie kažkokius sparnelius...
>
> P.S. Visa tai vartojama supjausčiuskuo smulkesniais gabaliukais, 1-2mm
> storio; vakarui vienam asmeniui 200g per akis, net per daug. Bo visi
> išvardinti skanumynai yra labai koncentruoto skonio, ir didelis kąsnis bus
> ne ką skanesnis, nei mažyyyytis gabaliukas. Toks maistas skirtas
> mėgavimuisi, ne ryjimui.
>
> --
> Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt