va, va as irgi kaip tai neesu girdejes, kad majonezas be kewshiu butu :) "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:gv39ss$lib$1@trimpas.omnitel.net... shitagi. o kur keushinei? ar mes kazka netaip girdeje busim ;) "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:gv389v$io2$1@trimpas.omnitel.net... > Labai paprastai: > > Pagrindiniai ingredientai: > 2 dalys aliejaus, 1 dalis pieno (taip, taip, būtent pieno). > > Procesas: > Su mikseriu viską gerai išplakti kol pasidarys vientisa majonezo > konsistensijos masė. Jeigu nesusisuks, reiškias per daug pieno, tuomet po > truputį aliejaus pilt plakant kol pradės "traukti" arba atvirkščiai - per > daug sutrauks, tad gali tekti šiek tiek dapilti pieno iki reikiamos > konsistencijos (skystumo, nes kai per tirštas tokis sprangus gaunasi...) > > Papildomi ingredientai: > Toliau truputis česnako. Mes visumoj ~0.5 ltr kiekio dedam ~puse > skiltelės. Druskytė, prieskoniukai pagal skonį (truputį pomidoro padažo > dedu dėl spalvos ir švelnaus prieskonio). > > Vartojimas: > Ilgam saugojimui netinkamas, tad daromas dažniausiai tam kartui ir iš > karto suvartojamas. > Šį padažiuką naudojam prie gruzdintų sparnelių, tai sueina šauniai :) > > "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message > news:mn.aa047d95620990c7.26571@gmx.net... >> Kaip padaryti naminį majonezą? >> Kažkada pabandžiau bet gavosi kažkokia neaiški skysta masė. Kažką dariau >> ne taip, todėl labai norėtūsi išgirsti praktiškai tai dariusio žmogaus >> patarimų :) >