Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-05-22 20:22:18
shitagi, maximine basturma nei ish toli nei ish arti nebuvo nieko panashaus
su tikrai skane basturma kuria teko kazkuriuose kabokuose ragaut.
o ir seranas pas mus tik sheshelis to ka valgo valencyje su barcelona ir
visi tenais aplink. net seileta nostalgyje uzejo ;)
"ShowmanaZ" <Show-deleteit@takas.lt> wrote in message
news:gv6e78$n42$1@trimpas.omnitel.net...
>> As papriestarausiu - nu nepatinka man prie alaus tos vytintos mesytes
>> nors
>> tu ka... Vytinta zuvis - kitas reikalas, ale kai tevas zvejys, tai sito
>> gerio turiu :)
>> Bet kokiu atveju siam savaitgaliui jau uzmerkiau zirnius, o kas po ju -
>> bus
>> matyt :)
>
> Žirniai gerai. Bet nemaišykim, žirniai tai kaip ir maistas, ne užkandis.
> Nu suvalgai tu lėkštę, bet gi ne visą vakarą valgysine 3-4 valandas iš
> eilės kol geri alų. Tas pats ir su kepiniais visokiais fritiūriniais, keli
> sparneliai, nusivalai pirštus ir fsio nu.
> O vytintos mėsytės ar sūrio reikia labai mažai, skonis labai intensyvus,
> krimsnot gali visą vakarą, o manau ir sveikiau nei visi tie riebalais
> varvantys kepiniai.
> Aš asmeniškai kepiniams dedu minusą, žirniams pliusą (bet tik kaip
> patiekalui, ne kaip užkandai), o pats renkuos sūrio ir vytintos mėsos
> asorti.
> Beje, paakintas trečdalio planetos gyventojų atstovų (šimtų kiniečių)
> šįvakar bandysiu ispanišką kumpelį jampt, bo jis man visad labiau kažkodėl
> salotinis priedas buvo o ne alaus užkanda. Tad naikinsiu spragas
> išsilavinime, bet visgi netikiu, kad jis nors iš tolo prilygs ex
> maksiminei basturma.
>
> O dėl žirnių, čia kažkas patarimo prašė, tai sekančiam poste įmesiu seną
> savo žinutę iš čia, ten aprašyta tinkama mano nuomone žirnių gamyba.
>
> --
> Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt