Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: buran
Data: 2009-05-21 08:36:31
Kaip padaryti naminį majonezą?
Kažkada pabandžiau bet gavosi kažkokia neaiški skysta masė. Kažką 
dariau ne taip, todėl labai norėtūsi išgirsti praktiškai tai dariusio 
žmogaus patarimų :)



BigM used his keyboard to write :
> marinuoti vištos sparneliai kepti gruzdintuvėje. Ilgėliau tik pagruzdink, kad 
> gerai apruduotų :)
>
> O toliau jau padažas. Mes darome naminį majonezą su trupučiu česnako ir 
> nedaug pomidorų padažo.
>
> Su tokiu patiekalu gaunasi man atvirkščiai - kai pamatau, kad žmona 
> užmarinavusi sparnelius, tai būtinai lekiu nusipirkti alaus prie jų ;)
>
>
> "DGS" <dgs@takas.lt> wrote in message 
> news:guupeo$cll$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>> Gal kas ka idomesnio galit pasiulyt prie alaus? Tradiciniai patiekaliukai 
>> Zuvis, Suris, Cipsai, Kepta duona, Keptas batons su suriu jau pradejo siek 
>> tiek atsibost. Nepakenciu grybu ir nelabai megstu laika virtuvej leist, tai 
>> smagiau butu kas nors paprastesnio. Nors kita vertus del smagaus 
>> savaitgalio galiu ir pasisukinet prie puodu/keptuviu :)
>> Dekui

-- 
This is an automatic signature of MesNews.
Site : http://www.mesnews.net