Kaip padaryti naminį majonezą? Kažkada pabandžiau bet gavosi kažkokia neaiški skysta masė. Kažką dariau ne taip, todėl labai norėtūsi išgirsti praktiškai tai dariusio žmogaus patarimų :) BigM used his keyboard to write : > marinuoti vištos sparneliai kepti gruzdintuvėje. Ilgėliau tik pagruzdink, kad > gerai apruduotų :) > > O toliau jau padažas. Mes darome naminį majonezą su trupučiu česnako ir > nedaug pomidorų padažo. > > Su tokiu patiekalu gaunasi man atvirkščiai - kai pamatau, kad žmona > užmarinavusi sparnelius, tai būtinai lekiu nusipirkti alaus prie jų ;) > > > "DGS" <dgs@takas.lt> wrote in message > news:guupeo$cll$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> Gal kas ka idomesnio galit pasiulyt prie alaus? Tradiciniai patiekaliukai >> Zuvis, Suris, Cipsai, Kepta duona, Keptas batons su suriu jau pradejo siek >> tiek atsibost. Nepakenciu grybu ir nelabai megstu laika virtuvej leist, tai >> smagiau butu kas nors paprastesnio. Nors kita vertus del smagaus >> savaitgalio galiu ir pasisukinet prie puodu/keptuviu :) >> Dekui -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net