Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: locked
Data: 2009-05-21 20:53:43
cia bliat pusiau padazas kazkoks baltas, o ne koks majonezas :)

"zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message 
news:gv3ano$mvj$1@trimpas.omnitel.net...
> cia moterishkas :)
>
> On 2009-05-21 12:29:27 +0200, "foxaz" <foxaz@ten.lt> said:
>
>> va, va as irgi kaip tai neesu girdejes, kad majonezas be kewshiu butu :)
>>
>> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message
>> news:gv39ss$lib$1@trimpas.omnitel.net...
>> shitagi. o kur keushinei? ar mes kazka netaip girdeje busim ;)
>>
>> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message
>> news:gv389v$io2$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Labai paprastai:
>>>
>>> Pagrindiniai ingredientai:
>>> 2 dalys aliejaus, 1 dalis pieno (taip, taip, būtent pieno).
>>>
>>> Procesas:
>>> Su mikseriu viską gerai išplakti kol pasidarys vientisa majonezo
>>> konsistensijos masė. Jeigu nesusisuks, reiškias per daug pieno, tuomet 
>>> po
>>> truputį aliejaus pilt plakant kol pradės "traukti" arba atvirkščiai - 
>>> per
>>> daug sutrauks, tad gali tekti šiek tiek dapilti pieno iki reikiamos
>>> konsistencijos (skystumo, nes kai per tirštas tokis sprangus gaunasi...)
>>>
>>> Papildomi ingredientai:
>>> Toliau truputis česnako. Mes visumoj ~0.5 ltr kiekio dedam ~puse
>>> skiltelės. Druskytė, prieskoniukai pagal skonį (truputį pomidoro padažo
>>> dedu dėl spalvos ir švelnaus prieskonio).
>>>
>>> Vartojimas:
>>> Ilgam saugojimui netinkamas, tad daromas dažniausiai tam kartui ir iš
>>> karto suvartojamas.
>>> Šį padažiuką naudojam prie gruzdintų sparnelių, tai sueina šauniai :)
>>>
>>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message
>>> news:mn.aa047d95620990c7.26571@gmx.net...
>>>> Kaip padaryti naminį majonezą?
>>>> Kažkada pabandžiau bet gavosi kažkokia neaiški skysta masė. Kažką 
>>>> dariau
>>>> ne taip, todėl labai norėtūsi išgirsti praktiškai tai dariusio žmogaus
>>>> patarimų :)
>
>