cia bliat pusiau padazas kazkoks baltas, o ne koks majonezas :) "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message news:gv3ano$mvj$1@trimpas.omnitel.net... > cia moterishkas :) > > On 2009-05-21 12:29:27 +0200, "foxaz" <foxaz@ten.lt> said: > >> va, va as irgi kaip tai neesu girdejes, kad majonezas be kewshiu butu :) >> >> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message >> news:gv39ss$lib$1@trimpas.omnitel.net... >> shitagi. o kur keushinei? ar mes kazka netaip girdeje busim ;) >> >> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message >> news:gv389v$io2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Labai paprastai: >>> >>> Pagrindiniai ingredientai: >>> 2 dalys aliejaus, 1 dalis pieno (taip, taip, būtent pieno). >>> >>> Procesas: >>> Su mikseriu viską gerai išplakti kol pasidarys vientisa majonezo >>> konsistensijos masė. Jeigu nesusisuks, reiškias per daug pieno, tuomet >>> po >>> truputį aliejaus pilt plakant kol pradės "traukti" arba atvirkščiai - >>> per >>> daug sutrauks, tad gali tekti šiek tiek dapilti pieno iki reikiamos >>> konsistencijos (skystumo, nes kai per tirštas tokis sprangus gaunasi...) >>> >>> Papildomi ingredientai: >>> Toliau truputis česnako. Mes visumoj ~0.5 ltr kiekio dedam ~puse >>> skiltelės. Druskytė, prieskoniukai pagal skonį (truputį pomidoro padažo >>> dedu dėl spalvos ir švelnaus prieskonio). >>> >>> Vartojimas: >>> Ilgam saugojimui netinkamas, tad daromas dažniausiai tam kartui ir iš >>> karto suvartojamas. >>> Šį padažiuką naudojam prie gruzdintų sparnelių, tai sueina šauniai :) >>> >>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message >>> news:mn.aa047d95620990c7.26571@gmx.net... >>>> Kaip padaryti naminį majonezą? >>>> Kažkada pabandžiau bet gavosi kažkokia neaiški skysta masė. Kažką >>>> dariau >>>> ne taip, todėl labai norėtūsi išgirsti praktiškai tai dariusio žmogaus >>>> patarimų :) > >