Labai paprastai: Pagrindiniai ingredientai: 2 dalys aliejaus, 1 dalis pieno (taip, taip, būtent pieno). Procesas: Su mikseriu viską gerai išplakti kol pasidarys vientisa majonezo konsistensijos masė. Jeigu nesusisuks, reiškias per daug pieno, tuomet po truputį aliejaus pilt plakant kol pradės "traukti" arba atvirkščiai - per daug sutrauks, tad gali tekti šiek tiek dapilti pieno iki reikiamos konsistencijos (skystumo, nes kai per tirštas tokis sprangus gaunasi...) Papildomi ingredientai: Toliau truputis česnako. Mes visumoj ~0.5 ltr kiekio dedam ~puse skiltelės. Druskytė, prieskoniukai pagal skonį (truputį pomidoro padažo dedu dėl spalvos ir švelnaus prieskonio). Vartojimas: Ilgam saugojimui netinkamas, tad daromas dažniausiai tam kartui ir iš karto suvartojamas. Šį padažiuką naudojam prie gruzdintų sparnelių, tai sueina šauniai :) "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message news:mn.aa047d95620990c7.26571@gmx.net... > Kaip padaryti naminį majonezą? > Kažkada pabandžiau bet gavosi kažkokia neaiški skysta masė. Kažką dariau > ne taip, todėl labai norėtūsi išgirsti praktiškai tai dariusio žmogaus > patarimų :)