Tema: Re: Kilo klausimas
Autorius: arunazz
Data: 2015-02-19 22:36:45
Man idomus sitas punktas:
"...teroristams ginklai ir amunicija jau turejo pasibaigt rudeni".
Is kur gauna? Ebejuj nusiperka?

"Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:mc5h66$7ee$1@trimpas.omnitel.net...
> Ogi todel, Ukraina nepraso ginklu, nes neturi galimybes uz juos sumoket. Mat uz dujas vis rusams skolingi. Lietuva remia pagal isgales Ukraina dykai. JAV, manau, jei duos, tai duos ginklus skolon. 
> Beje, rusai prisipazino, kad jiems atsibodo prasyt ir laukt, kol Ukrainos muitininkai apziures humanitarinius konvojus. Todel eme ir nuvaze badaujantiems zmones maisto, kol tie suvis neismire.  Klausimas: kad dar, be Rusijos padejo badaujantiems Donecko gyventojams, kurie siaip jau yra Ukrainos pilieciai? Donesko gyventojai net jiems priklausanciu pensiju nebegauna!
> Kuri valstybe, be Rusijos padejo nuo bombardavimo daugiau kaip puse metu dregnuose ir saltuose rusiuose gyvenantiems Donecko gyventojams? Stai koks klausimas man kilo.
> 
> "arunazz" <arunas.zz@gmail.kom> schrieb im Newsbeitrag news:mc5fc9$6n1$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kodel ruskiai netiekia ginklu Ukrainos kariuomenei, kad ji greiciau susemtu teroristus? Nes gi jie pukuoti ir didieji kovotojai uz taika ir visada laikosi sutarciu ir niekada nieko nebuvo okupave.
>> Nes Lietuva, NATO tiekia, bet per mazai, niekaip negali iveikt saujeles teroristu. Tuo labiau, kad teroristams ginklai ir amunicija jau turejo pasibaigt rudeni.