Tema: Re: Kilo klausimas
Autorius: Tomas
Data: 2015-02-19 22:56:48
IS kovotojai kala su rusishku Gradu.

"Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:mc5ih2$7vg$1@trimpas.omnitel.net...
>O kas ten juos supaisys?  Sritis didele-naturalu, kad joje turejo but kariniu daliniu, turejo but sandeliu karo atvejui. Kas tarnavo kariuomeneje, tas supras. Kita vertus-jie gi vietiniai. Tad taise vietoje viska ka galejo pataisyt ir vel siunte i musi. Ka ateme is ukrainieciu irgi taise. Juokingai atrode, taciau sutaise ir vazinejo  net nuo postamento nusikele karo laiku T34. Internete filmukas kazkur yra. Debalceve dabar tipo rado simtus paliktu tanku. Kazkuriuos, tikiu, pavyks sutaisyt. Neatmetu galimybes , kad ir is rusu kazka gauna. Nieko tame keisto. Afganistane JAV stingerius mudzahedams slapciomis duodavo, dabar va IS kovotojai vis is kazkur ginklu gauna. Lietuva pareiske, kad ginklus gali duot kam nori ir kiek nori savo nuoziura. Kuom rusai durnesni? Juk suma -sumarum bulkutemis ponia Nuland maitino revoliucionierius, kovojancius pries teisetai isrinkta savo paciu valdzia ir deginancius padangas priesais valdzios langus. Kazin, kaip butu traktuojama, jeigu kas padangas uzkurtu priesais seima, o atvykes Lavrovas, blynais juos sertu, vadindamas taikiais protestuotojais? O gal dabar doneckieciai yra tokie pat, taikus protestuotojai pries valdzia? Tik pries Janukoviciu pakako plytu, mat anas neatsisaude, o pries dabartines valdzios Gradus, turi pastatyt kazka lygiavercio. Neisi juk su ragatke, kaip per Maidana?
> 
> 
> . 
> "arunazz" <arunas.zz@gmail.kom> schrieb im Newsbeitrag news:mc5hgt$7j0$1@trimpas.omnitel.net...
>> Man idomus sitas punktas:
>> "...teroristams ginklai ir amunicija jau turejo pasibaigt rudeni".
>> Is kur gauna? Ebejuj nusiperka?
>> 
>> "Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:mc5h66$7ee$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ogi todel, Ukraina nepraso ginklu, nes neturi galimybes uz juos sumoket. Mat uz dujas vis rusams skolingi. Lietuva remia pagal isgales Ukraina dykai. JAV, manau, jei duos, tai duos ginklus skolon. 
>>> Beje, rusai prisipazino, kad jiems atsibodo prasyt ir laukt, kol Ukrainos muitininkai apziures humanitarinius konvojus. Todel eme ir nuvaze badaujantiems zmones maisto, kol tie suvis neismire.  Klausimas: kad dar, be Rusijos padejo badaujantiems Donecko gyventojams, kurie siaip jau yra Ukrainos pilieciai? Donesko gyventojai net jiems priklausanciu pensiju nebegauna!
>>> Kuri valstybe, be Rusijos padejo nuo bombardavimo daugiau kaip puse metu dregnuose ir saltuose rusiuose gyvenantiems Donecko gyventojams? Stai koks klausimas man kilo.
>>> 
>>> "arunazz" <arunas.zz@gmail.kom> schrieb im Newsbeitrag news:mc5fc9$6n1$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kodel ruskiai netiekia ginklu Ukrainos kariuomenei, kad ji greiciau susemtu teroristus? Nes gi jie pukuoti ir didieji kovotojai uz taika ir visada laikosi sutarciu ir niekada nieko nebuvo okupave.
>>>> Nes Lietuva, NATO tiekia, bet per mazai, niekaip negali iveikt saujeles teroristu. Tuo labiau, kad teroristams ginklai ir amunicija jau turejo pasibaigt rudeni.