Tema: Re: Kilo klausimas
Autorius: Tomas
Data: 2015-02-21 17:05:56
"Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:mc9r7e$n71$1@trimpas.omnitel.net...
> Maidane zmones pradejo metyt plytgalius i tuo metu esancio teiseto Prezidento langus. Padege kruva padangu, emesi pastatus padeginet, metydami Molotovo kokteilius
> 
> Klausimas: kaip mes turime traktuot tuos, kurie meto plytgalius i savo isrinkto Prezidento langos ir Molotovo kokteilius i ji saugancius Berkut grupes karius?
> 
> a) pavadiname didvyriais
> b) pavadiname maistininkais ir atiduodame teisesaugai

Galim traktuoti kaip smulku chuliganizma, uzh kuri numatyta administracine atsakomybe - pinigine bauda arba vieshieji darbai.
O uzh ginklo laikyma, transportavima, perdavima kitam asmeniui ar kitoki disponavima - kaip minimum baudziamoji byla, kokie 3-5 metai laisves atemimo, net jei turi tik 1 shovini. Jau nekalbu apie shaudyma i zhmones. Tai yra kriminalinis nusikaltimas, ir visi besishlaistantys ginkluoti doneckieciai yra kriminaliniai nusikalteliai, kuriuos reikia gesint. Norint laikyti ginkla - privalomas leidimas, reikia gauti psichiatro bei narkologo pazhyma, jog esi sveikas. O tie tavo taip vadinami vietiniai - ar gavo tas pazhymas? Atsakyk. Net ir gave - ne kiekviena ginkla gali tureti, nebent koki makarova ar lygiavamzdi medzhioklini.