Aliumo gabalą dėkit. Tiks ir be skylučių. "route 666" <from.Chicago@to.Hell> wrote in message news:ltfft7$vhh$1@trimpas.omnitel.net... > Senais laikais, kad tokiais atvejais dideliuos puoduos gaminant > konservavimams nedegtų, pamenu naudodavo ant dujinės viryklės kažkokį > liepsnos paskirtytuvą (storas ir gausiai skylėtas), kad visą dugną tolygiau > kaitintų. Gal ir dabar kažkas yra panašaus. > >> Rekomenduokit didelį puodą, noriu mišraines gaminti ir vakuoti. Nes >> ............. >> Nusipirkau dabar 24 litrų nrūdyjančio plieno puodą „Bohmann“ gamintojo ir >> ......... verdant, kad ir burokų mišrainę dugnas prisvyla storu sluoksniu, >> kas žiauriai užknisa. Maišyk nemaišes, naudos jokios - vistiek prisvyla ir >> užsideda kelių milimetrų storio degėsis. >> O gal yra kokie dugneliai dėjimui į dugną, kad produktas nesiliestu su >> dugnu? Geriau plastikinis arba toks, kuris nereaguotu į indukciją. >> Gal kokių „Tefal“ puodų kur yra? >> Na, vienu žodžiu dėkui labai už pamastymus. >> >> Audrius >