bet gal tuos keletą kartų per metus galima pakentėt? Gi neverdi kas savaitgalį 24ltr uogienės. On 26/08/2014 11:47, CodeC wrote: > On 08/26/2014 11:04 AM, karolis wrote: >> imho visos bedos kad plonas puodo dugnas, idejus i puodo vidu, svils ne >> pati kose o jos sultys. >> tai variantai 2 - ieskoti puodo su storu dugnu arba deti tarp kaitlentes >> ir puodo storesni gelezies laksta. > > ko pasekoj gaunasi is indukcines paprasta elektrine kaitlente tik su > chujovesniu n.k. nei kad originali :DDD > >> >> >> >> >> "Audrius" parašė naujienų news:lthdet$94r$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Aha ....... irgi varijantas, tik bijau kad tas padėklas tikrai >> neišlaikys tokio mišrainės svorio ir padėklas bus gražiai sutraiškytas. >> Dar vienas niuansas. Turiu nerūdyjančio plieno bliūdelius salotoms >> maišyti, tai jie kažkodėl ant indukcinės kaista lygiai taip pat puikiai, >> kaip ir paprasto metalo, o mikrobangėje elgiasi kaip ir stiklinis ar >> plastikinis indas. Tai va ir mastau ar tas padėklas prispaustas prie >> dugno netaps papildomu kaitinimo elementu, prie kurio svils turinys? >> Na bet kokiu atveju lieka tik eksperimentai. >> >>> tada eini tokiu keliu, kad ieškai tinkamo diametro padėklo, pvz. >>> http://www.indai.lt/Restoranams-ir-kavinems/Stalo-serviravimui/Padeklai/Apvalus-padeklas-SERVICE-30-cm-30-cm.html >>> >>> >>> ir darai skyles, kaip kad >>> http://fooyoh.com/issue/hometips/7568613/diy-steamer-basket-using-disposable-pie-plates-video >>> >>> >>> >