Jo, greichiausiai taip ir bus - puodas 34, kaitvete 21, tiesa ten rasho, kad po dvi susijungia i kruva, tai galetu shiek tiek gelbeti, vis didesnis puodo plotas kaistu - nu bet chia priklausomai, kaip rites ishdestytos. Nu o tavo situacijoje teorishkai bandychiau taip: kol shalta, dechiau 14+Power, o paskui dar bishky palikchiau 14 ir palaipsniui mazhinchiau iki 6-7. Nu bet visa ta laika reiktu viska stebeti ir maishyti, ir tai vistiek procesas uzhtruktu zheuriai ilgai. Tiesa mazhinant ant kiekvienos zhemesnes pakopos butu galima ishlaikyti vis ilgiau ir gal net ishpradziu trumpam, o ant zhemesniu padaliu vis ilgesniam laikui eitu uzhdeti dangti ir nemaishyti. O ekspermento vardan apskritsai pameginchiau palikti ant kokiu 7(6? 8??) beveik nuo pat pradziu uzhdengus ir taip ilgam, visai gali buti kad po kokios valandos kitos rastum lengvai kunkuliuojanti virala ir visai neprisvilusi. On Mon, 25 Aug 2014 23:26:46 +0300, Audrius wrote: >> tai ash dar itarchiau jog jo dugno plotas yra per didelis autoriaus >> turimai indukcinei kaitvietei, ko pasekoje naudojama didele galia, ir >> tada puodo vidurys prisvyla. Jei mano spejimas teisingas, tokiu atveju >> bijau kad procesas gali buti sunkiai valdomas ir tikrai gali prireikti >> daug kantrybes. Tokiu atveju reiktu ieshkotis tinkamo puodo, arba >> indukcines su didesnio ploto kaitviete ar tai kur kaitvietes apsijungia >> i viena bendra plota. >> >> > Gali būti jog ir tavo tiesa, puodo dugnas 34cm, storis kokie 6mm, na > kaip ir duagumos, kur dugnas priklijuotas, indukcinė > http://www.electrolux.lt/Gaminiai/Maisto_gaminimas/Kaitlentės/Indukcinės/ EHL7640FOK/ > Karštis 14 padalų ir dar greitas užkaitinimas. Norėdamas užkaitinti, > pradėjau nuo 12 padalos, kitą kartą bandydiu nuo 8 padalos, dėl > kantrybės nežinau ........... ar tu įsivaizduoji 24 litrų puodą? > http://allegro.pl/garnek-gastro-matowy-inox-24-l-indukcja-gas-3425- i4488326332.html?source=mlt