On 2014.08.26 14:30, DasI wrote: > On Tue, 26 Aug 2014 12:51:36 +0300, MaRiUs wrote: > >> Nu jo ir dar patalpa kaitina... :) >> O koki 30% kaitros puodo taip ir nepasiekia > Tiksliau butu pasakyti tik kokia 40% pasiekia. Ir neskaitant to jog > vartojamas deguonis tose pachiose patalpose kur ir pats buni ir dar > susidaro visokie idomus degimo produktai nuo dujose esanchiu merkoptanu > ir kitu priemaishu. O juokingiausia tai, jog yra dujas laikanchiu totaliu > "Feng-shui", ypach turint omeny jog jos nuo "senu senoves" naudojamos :) ka tu cia pamokslauji. kuom tai su virimo ir gaminimo specifika susije? ar jau pradedi atsarginius argumentus trauktis? kai bezdi i newsus nesidomejai kokios salutines medziagos gaminasi? kazkaip atsidarius langa ir ijungus gartrauki visiskai px kas ten kur gaminasi. juokingiausia kad pilna tokiu, tikinciu kiekvienu reklamos ir vbs zodziu. ir nematanciu per mm toliau savo nosies BE ACKARIKU. >