On Mon, 25 Aug 2014 17:13:25 +0300, Kabal wrote: > Per dideliu galingumu kaitini. Ant indukcines reik pasimokinti kantrybes > :) As tai sakychiau, atprasti nuo inercijos. O sheip, kadangi puodas didelis, tai ash dar itarchiau jog jo dugno plotas yra per didelis autoriaus turimai indukcinei kaitvietei, ko pasekoje naudojama didele galia, ir tada puodo vidurys prisvyla. Jei mano spejimas teisingas, tokiu atveju bijau kad procesas gali buti sunkiai valdomas ir tikrai gali prireikti daug kantrybes. Tokiu atveju reiktu ieshkotis tinkamo puodo, arba indukcines su didesnio ploto kaitviete ar tai kur kaitvietes apsijungia i viena bendra plota. > > "Audrius" parašė naujienų news:ltfbut$rj1$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki, > > Rekomenduokit didelį puodą, noriu mišraines gaminti ir vakuoti. Nes > ............. > Nusipirkau dabar 24 litrų nrūdyjančio plieno puodą „Bohmann“ gamintojo > ir ......... verdant, kad ir burokų mišrainę dugnas prisvyla storu > sluoksniu, kas žiauriai užknisa. Maišyk nemaišes, naudos jokios - > vistiek prisvyla ir užsideda kelių milimetrų storio degėsis. > O gal yra kokie dugneliai dėjimui į dugną, kad produktas nesiliestu su > dugnu? Geriau plastikinis arba toks, kuris nereaguotu į indukciją. > Gal kokių „Tefal“ puodų kur yra? > Na, vienu žodžiu dėkui labai už pamastymus. > > Audrius