indukcinei netinka :-) elektrinei irgi sunkiai nes bus dugnas nelygus - plonas ir minkstas metalas. P.S. pas tevus toks buvo, bet sumaste prigraiziot skyliu ir padaryti is jo vazona gelems. "Sail" wrote in message news:lthocp$nbt$1@trimpas.omnitel.net... Tarp kitko, kolega kulinaras dovanu gavo antikvarini puoda uogieniems virti. Sake unikaliai nepridega, buvo labai maloniai nustebes. Puodas zalvarinis. Ir jabejuj stumdo puodus uogienems http://www.ebay.com/sch/i.html?_kw=brass+jam+pan "S54" <s54@teo.lt> wrote in message news:lthn2g$lmt$1@trimpas.omnitel.net... > puodo viduj indukcijos nera, tik karstis > > "Audrius" wrote in message news:ltfbut$rj1$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki, > > Rekomenduokit didelį puodą, noriu mišraines gaminti ir vakuoti. Nes > ............. > Nusipirkau dabar 24 litrų nrūdyjančio plieno puodą „Bohmann“ gamintojo ir > ......... verdant, kad ir burokų mišrainę dugnas prisvyla storu sluoksniu, > kas žiauriai užknisa. Maišyk nemaišes, naudos jokios - vistiek prisvyla ir > užsideda kelių milimetrų storio degėsis. > O gal yra kokie dugneliai dėjimui į dugną, kad produktas nesiliestu su > dugnu? Geriau plastikinis arba toks, kuris nereaguotu į indukciją. > Gal kokių „Tefal“ puodų kur yra? > Na, vienu žodžiu dėkui labai už pamastymus. > > Audrius