O klausyk, tas puodas į orkaitę netelpa? Aš oboulienes verdu taip. Sukiši orkaitėn ir eini ką nors kita veikti, po valandos ar 1,5 nepamenu, supilstai ir uždarai. Nei maišyti, nei prisvyla "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> parašė naujienų news:ltfbut$rj1$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Rekomenduokit didelį puodą, noriu mišraines gaminti ir vakuoti. Nes ............. > Nusipirkau dabar 24 litrų nrūdyjančio plieno puodą „Bohmann“ gamintojo ir ......... verdant, kad ir burokų mišrainę dugnas prisvyla storu sluoksniu, kas žiauriai užknisa. Maišyk nemaišes, naudos jokios - vistiek prisvyla ir užsideda kelių milimetrų storio degėsis. > O gal yra kokie dugneliai dėjimui į dugną, kad produktas nesiliestu su dugnu? Geriau plastikinis arba toks, kuris nereaguotu į indukciją. > Gal kokių „Tefal“ puodų kur yra? > Na, vienu žodžiu dėkui labai už pamastymus. > > Audrius