Mda, gera puoda sugadino. O metalas mano matytam tai ne plonas, o netgi labai storas ir puodas sveria daug. Ant lauzo virem slyvu uogiene, tai tikrai, jokiu pridegimu. "S54" <s54@teo.lt> wrote in message news:lthose$nv4$1@trimpas.omnitel.net... > indukcinei netinka :-) > elektrinei irgi sunkiai nes bus dugnas nelygus - plonas ir minkstas > metalas. > P.S. pas tevus toks buvo, bet sumaste prigraiziot skyliu ir padaryti is jo > vazona gelems. > > > "Sail" wrote in message news:lthocp$nbt$1@trimpas.omnitel.net... > > Tarp kitko, kolega kulinaras dovanu gavo antikvarini puoda uogieniems > virti. > Sake unikaliai nepridega, buvo labai maloniai nustebes. > > Puodas zalvarinis. Ir jabejuj stumdo puodus uogienems > http://www.ebay.com/sch/i.html?_kw=brass+jam+pan > > > "S54" <s54@teo.lt> wrote in message > news:lthn2g$lmt$1@trimpas.omnitel.net... >> puodo viduj indukcijos nera, tik karstis >> >> "Audrius" wrote in message news:ltfbut$rj1$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Sveiki, >> >> Rekomenduokit didelį puodą, noriu mišraines gaminti ir vakuoti. Nes >> ............. >> Nusipirkau dabar 24 litrų nrūdyjančio plieno puodą „Bohmann“ gamintojo ir >> ......... verdant, kad ir burokų mišrainę dugnas prisvyla storu >> sluoksniu, kas žiauriai užknisa. Maišyk nemaišes, naudos jokios - vistiek >> prisvyla ir užsideda kelių milimetrų storio degėsis. >> O gal yra kokie dugneliai dėjimui į dugną, kad produktas nesiliestu su >> dugnu? Geriau plastikinis arba toks, kuris nereaguotu į indukciją. >> Gal kokių „Tefal“ puodų kur yra? >> Na, vienu žodžiu dėkui labai už pamastymus. >> >> Audrius >