PASTABA: Dariau sparnus savaitgali, tai vienas pastebejimas, tame recepte nera akcentuota, kad milta yra tik sparneliu pavuliojimui, jokiu budu tai nesusije su padazu. nes teko persidaryti padaza:) kazkaip is recepto issiskaito, kad i likusius miltus pilti viska, bet tai tikrai nereikia daryti, O skanumelis tai super, aij beje darem ir su surio padazu, kur cia idetas receptas irgi gavosis super viskas. Tik negavau to cayene pipiru ir garstyciu granuliu. bet vistiek super,. "Lavonas" <neturiu@meilo.lt> wrote in message news:hmio92$417$1@trimpas.omnitel.net... > Na ka ash galiu pasakyti :) kaip fastfoodo megejui shis patiekalas, > gamintas > mano draugo megejo-virejo per viena ish baliuku, buvo vienas nerealeusiu > kokius galima pasigaminti namuose. Laaaaabai norejau pasidalinti jo > recepteliu su my fellow eaters :DDD > > http://www.thaistreet.lt/food/recipes/non_thai/buffalo_wings.htm > > P.S. beje, i puslapiuka nekreipkite demesio, draugelis niekaip nesuranda > laiko ji iki galo ishbaigti :DDDD > P.S.2. tikrai tikrai tikrai gaminkit bent dvigubai didesne porcija, nes > tie > sparneliai ir shalti afffffygienai skanus, tei galima ir sekantce diena, > ishsitraukus juos ish shaldiko, pabaigti. >