as obuoliu 6% dejau ir jautesi per daug actas... "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:hntkvi$qka$1@trimpas.omnitel.net... > tai actas per stiprus tavasis, del to tau ir per rugstu buvo..as dejau balto > vyno acto 6 %...obuoliu irgi 6% man atrodo buna > ir sviesto dejau ne maziau 100 g. > ir dar matau, kad tu nemegsti astriai, tai visokie sriracha, kajeno pipirai > ir panasus brudas yra tiesiog ne tau :) > > > "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message > news:hnt9va$au1$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu actas aštrumo neduoda (beje, jis buvo berods 9% ir paprastas, o ne >> obuolių, bet ir recepte parašyta ne konkretus actas, bet "pvz. obuolių"). >> >> Tabasco tai tikrai tik vieną nepilną arbatinį šaukštelį dėjau. >> >> O šiaip tai vien sriracha gryno užteko paragaut ir suprast, kad jis jau >> yra aštrus, o kur dar Tabasco, kajeno pipirai... ir kai visa tai dar >> pakaitinta. >> >> Žodžiu, viską dariau pagal receptą, tame tarpe ir sviesto beveik pusę >> gabaliuko, kas gaunasi ~70g. >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message >> news:hnt280$u1k$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nu man nebuvo nei per rugstu nei astru...netgi mano dama, kuri nera >>> astrumo megeja, sake, kad labai normaliai su tuo astrumu...gal kazkur >>> klaida padarei recepturoje ? :) pvz tabasco gal dejai kur kas daugiau nei >>> arbatini sauksteli ? arba sviesto i padazha pagailejai ? o gal actas >>> labai stiprus pas tave buvo...:) >> > >