nemegstu tokių kepinių, ale padažą nusipirkau... ale taigi anas toks pat rūgštus kaip ir visi actiniai tobasco, biški tik prieskonio papildomo yra - tai kokio ten dar acto dėti? :O "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:17gi76ckafobg.n2ix3l4zstah$.dlg@40tude.net... > On Mon, 8 Mar 2010 11:15:37 +0200, k@z wrote: > >> Imho, naudojant vien sriracha nebus tokie tikri buffalo. >> Atsimenu dar nuo jav laiku ju skoni, tai darant pagal si recepta gaunas 1:1. > > Man JAV yra tekę valgyti labai daug ir įvairių Buffalo Wings ir paprastai > jų skonis kinta priklausomai nuo užeigos virėjo ;) > > >> Pas tave imho bus skystoka mase, o cia manau yra keli triukai, kurie ir >> padaro reikala. >> 1. Sparneliai istepti aliejumi ir pavulioti miltuose labai krutai apskrunda. > > Nesiginčyju. > > >> 2. Sviestas srirachos padaze labai gerai dera, padaro toki lyg ir tirstesne >> mase, kuri vestant sparneliams labai gerai aplimpa juo. > > Ir žiauriai riebu... > > >> 3. Pats sriracha nera toks astrus kaip atrodo, todel sauskstelis tabasco ten >> labai gerai paastrina skoni. > > Bet actas, vorčesteris ir sviestas tiek atskiedžia tą sriracha, kad > galutiniame variante net ir pastiprintas tabasco, jis ne toks aštrus kaip > grynas sriracha. čia jei grynai laikytis duotų proporcijų. > > >> 4. Actas + vorchesteris irgi nepamaiso, o duoda toki truputi rugstumo skoni. >> Vienu zodziu viskas ok ten gaunas. > > Taip, tik OK, bet ne OHO ;) > > >> Jei kas gaminat pagal kita recepta, tai tada tikrai gaunasi nebe tikri >> buffalo, o siaip ale pikantiski sparniokai. >> Vat :) > > Rašai taip, tarsi būtų kažkoks standartizuotas Buffalo wings skonis ;) > > -- > Edvinas