Tema: Re: Rekomendacija: Buffalo Wings
Autorius: pragäras
Data: 2010-03-08 11:38:59
nemegstu tokių kepinių, ale padažą nusipirkau... ale taigi anas toks pat rūgštus kaip ir visi actiniai tobasco, biški tik prieskonio papildomo yra - tai kokio ten dar acto dėti? :O

"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:17gi76ckafobg.n2ix3l4zstah$.dlg@40tude.net...
> On Mon, 8 Mar 2010 11:15:37 +0200, k@z wrote:
> 
>> Imho, naudojant vien sriracha nebus tokie tikri buffalo.
>> Atsimenu dar nuo jav laiku ju skoni, tai darant pagal si recepta gaunas 1:1.
> 
> Man JAV yra tekę valgyti labai daug ir įvairių Buffalo Wings ir paprastai
> jų skonis kinta priklausomai nuo užeigos virėjo ;)
> 
> 
>> Pas tave imho bus skystoka mase, o cia manau yra keli triukai, kurie ir 
>> padaro reikala.
>> 1. Sparneliai istepti aliejumi ir pavulioti miltuose labai krutai apskrunda.
> 
> Nesiginčyju.
> 
> 
>> 2. Sviestas srirachos padaze labai gerai dera, padaro toki lyg ir tirstesne 
>> mase, kuri vestant sparneliams labai gerai aplimpa juo.
> 
> Ir žiauriai riebu...
> 
> 
>> 3. Pats sriracha nera toks astrus kaip atrodo, todel sauskstelis tabasco ten 
>> labai gerai paastrina skoni.
> 
> Bet actas, vorčesteris ir sviestas tiek atskiedžia tą sriracha, kad
> galutiniame variante net ir pastiprintas tabasco, jis ne toks aštrus kaip
> grynas sriracha. čia jei grynai laikytis duotų proporcijų.
> 
> 
>> 4. Actas + vorchesteris irgi nepamaiso, o duoda toki truputi rugstumo skoni.
>> Vienu zodziu viskas ok ten gaunas.
> 
> Taip, tik OK, bet ne OHO ;)
> 
> 
>> Jei kas gaminat pagal kita recepta, tai tada tikrai gaunasi nebe tikri 
>> buffalo, o siaip ale pikantiski sparniokai.
>> Vat :)
> 
> Rašai taip, tarsi būtų kažkoks standartizuotas Buffalo wings skonis ;) 
> 
> -- 
> Edvinas