Nugi vakar isbandziau. Is esmes tai nekas... Argumentai: - per rugstu (matomai acto gerokai maziau reikia) - ziauriai per astru (cia jau del skonio nesigincijama, bet man nesuprantama kai daromas astrus patiekalas ir is esmes tai tik ir jauciasi kad dega burna ir daugiau skoniniu savybiu neisryskeja. Jei norisi astrumo, tai gal tiesiog paprasciau pipiru pavartoti ir psio ;) ) Mano asmenines isvados: pradzia labai liuks (iki padazo uzpylimo), bet padazo uzpila darysiu radikaliai kitoki. Man labiau patinka saldziarugstis uzpilas su labai svelniu astrumu. Siandienai dar liko tu sparniuku, nes per astruma jau "nebetilpo" :) tad bandysiu situacija taisyti su melynojo surio padazu, bet stebuklo nesitikiu... "Lavonas" <neturiu@meilo.lt> wrote in message news:hmio92$417$1@trimpas.omnitel.net... > Na ka ash galiu pasakyti :) kaip fastfoodo megejui shis patiekalas, > gamintas > mano draugo megejo-virejo per viena ish baliuku, buvo vienas nerealeusiu > kokius galima pasigaminti namuose. Laaaaabai norejau pasidalinti jo > recepteliu su my fellow eaters :DDD > > http://www.thaistreet.lt/food/recipes/non_thai/buffalo_wings.htm > > P.S. beje, i puslapiuka nekreipkite demesio, draugelis niekaip nesuranda > laiko ji iki galo ishbaigti :DDDD > P.S.2. tikrai tikrai tikrai gaminkit bent dvigubai didesne porcija, nes > tie > sparneliai ir shalti afffffygienai skanus, tei galima ir sekantce diena, > ishsitraukus juos ish shaldiko, pabaigti. >